6 tips voor meer energie tijdens deze donkere dagen

Is jouw energie ook ver te zoeken tijdens deze donkere dagen? Wij hebben wat tips opgezocht om deze dagen wat energieker door te komen.

  1. Luister naar “happy” muziek. Onderzoekers ontdekten dat je van upbeat muziek een veel beter humeur krijgt…dus bewaar zware Adele nummers voor later en ga voor opzwepende vrolijke muziek op je ipod, zoals Happy van Pharell of Can’t stop the feeling van Justin Timberlake.
  2. Snuif citrusvruchten. Studies hebben uitgewezen dat de geur van citrusvruchten je energie een boost kan geven en stress verlagend werkt. En als bonus: ze opeten is goed voor je immuunsysteem.
  3. Smeer je gezicht in met zonnebrandcrème. De geur van zonnebrandcrème doet je denken aan de zomer en stranddagen, waardoor je instant energie krijgt.
  4. Plan een vakantie. Het is altijd goed om iets te hebben om naar uit te kijken. Onderzoek wijst uit dat we meer energie krijgen van het plannen van een vakantie. De voorpret alleen al geeft je energie!
  5. Mediteer. mediteren werkt niet alleen stress verlagend maar geeft ook energie. In de App Stores vindt je volop meditatie apps en het kost maar een paar minuten per dag.
  6. Strike a pose! Oftwel doe aan yoga! Dit werkt niet alleen stress verlagend maar sommige poses geven je ook energie, zoals de klassieke brug pose. Dit helpt om de energie die vast zit in de wervelkolom los te krijgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge