Aanbieding: voor slechts € 12,50 naar de Pluk van de Petteflet voorstelling

Pluk-van-de-Petteflet-met-credits1                    pluk petteflet

Pluk van de Petteflet is een interactieve, muzikale voorstelling! Pluk en Aagje bouwen samen met Zaza, Dollie de Duif, Mevrouw Helderder en vele andere personages uit het beroemde boek van Annie M.G. Schmidt het theater om tot een kleurige Petteflet en Torteltuin. Maar dat kunnen ze niet alleen… de hulp van de kinderen uit de zaal is hierbij hard nodig.

Je kunt nu via HEMA extra voordelig naar de voorstelling Pluk van de Petteflet van de Nationale Theaterkassa. Van 5 april t/m 12 mei 2015 zal HEMA voor slechts 12.50 toegangsvouchers voor Pluk van de Petteflet de theatershow verkopen. Een toegangsvoucher geeft na verzilvering recht op één ticket voor één persoon.

Tijdens de online verzilvering op hema-pluk.ntk.nl bepaal je zelf in welke stad en welk theater je de voorstelling gaat bekijken. De voorstelling is in diverse steden door heel Nederland te zien t/m 14 mei 2015.

Kinderen die willen meespelen in de voorstelling, kunnen thuis alvast de Stampsong en het dansje oefenen. Kijk hiervoor op het YouTube kanaalvan de Nationale Theaterkassa. En natuurlijk is het leuk als kinderen verkleed als Pluk, Aagje of Stampertje naar het theater komen!

Klik hier voor meer info. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge