Allerhande Kerstfestival van 9 t/m 11 december in Utrecht

allerhande kerstfestival     schaatsbaan spoorwegmuseum

Albert Heijn organiseert dit jaar het Allerhande Kerstfestival bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het festival is van vrijdag 9 december t/m zondag 11 december.

Het Allerhande Kerstfestival is een sfeervol foodfestival dat gaat over proeven. Drie dagen lang een feest van inspiratie op het gebied van eten & drinken. Slenterend langs de vele standjes en stalletjes, doorloop je het hele kerstmenu, van voor- tot nagerecht, van borrel tot ontbijt.

Bij de vele demonstraties kun je kijken hoe het lekkerder, makkelijker en anders kan. En daarnaast zijn er ook kookworkshops. En verschillende experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden, van slagers, koks en sommeliers tot aan de boer of de teler zelf.

Maar er is ook live-muziek, een uitnodigend schaatsplein met winterse lekkernijen en er zijn leuke kinderactiviteiten.

Kaarten voor het Allerhande Kerstfestival zijn €10,00 per volwassene.
Voor kinderen van 6 t/m 17 jaar is de toegangsprijs €5,00 per kind.
Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen, maar zij hebben wel een kaartje nodig.

Om de bezoekersstroom te reguleren, gebruiken ze verschillende entree-tijden. Bij het bestellen van je kaarten kun je aangeven vanaf hoe laat je het kerstfestival wilt bezoeken. De tijd die je aangeeft is de tijd dat je aankomt op het Allerhande Kerstfestival. Je kunt daarna zo lang blijven als je wilt.

Kijk voor meer info op Allerhande Kerstfestival

Allerhande-Kerstmarkt1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge