Geniet van de Amsterdamse winterparade in de RAI Amsterdam van 21 december t/m 1 januari

De RAI in Amsterdam wordt dit jaar omgetoverd tot een gigantisch winterspektakel! Van 21 december t/m 1 januari wordt dit de plek voor de echte kerstliefhebbers, dan vindt namelijk De Amsterdamse Winterparade plaats. Er valt van alles te doen en te beleven. Schaatsen onder een deken van lichtjes, stap in het 50 meter hoge mega reuzenrad en warm op in de Winter Wellness met sauna’s en jacuzzi’s. Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Struin over de traditionele kerstmarkt en rooster  je marshmallows in het knisperend vuurtje tussen de kerstbomen of zing mee met je favoriete hits bij de karaoke.

Aan het begin van de avond opent elke dag The Beer Village haar deuren voor een groot winterfeest met de beste dj’s & live muzikanten. Strijk neer aan één van de lange houten tafels of huur je eigen Hütte Fest voor een exclusieve feestavond met vrienden of collega’s inclusief karaoke, spelletjes, schnaps en glühwein in je eigen chalet. De Amsterdamse Winterparade belooft je het ultieme kerstgevoel in verschillende winterse werelden.

Tickets zijn te koop vanaf € 7,50.

Alleen de naam is een beetje onhandig gekozen vinden wij, want er is al een winterparade in Amsterdam, namelijk het winterse zusje van het theaterfestival in de zomer “De Parade”. Ook een tip om heen te gaan trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge