Bioscoop tip – Buurman en Buurman film deze kerstvakantie

buurman en buurman

Buurman & Buurman bestaan 40 jaar en dat wordt gevierd met een compilatie van nog niet eerder vertoonde afleveringen. De film is alleen te zien in de kerstvakantie, als voorproefje op de echte Buurman en Buurman film die 4 februari 2016 zal uitkomen.

Voor wie Buurman & Buurman niet kent, maar dat zullen er niet veel zijn…dit is een populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op!

In deze nieuwe afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan hun nieuwe badkamer, een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht je van een potje schaken op het dak? Niets is ze te gek. A Je To Buur! Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn de stemmen van Buurman & Buurman.

Overigens is Nederland het enige land waar de buurmannen ook daadwerkelijk praten, in alle andere landen zijn er geen stemmen ingesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge