Blog van Susan – Goede voornemens

New year's resolutions on chalk board

2015 is alweer bijna ten einde, en dat betekent voor mij goede voornemens maken voor 2016. Ik vind dat altijd heerlijk, een nog hele lege agenda en een heel nieuw vers jaar voor je.

En ondanks dat er wordt gezegd dat je met blue monday al je voornemens alweer bent vergeten, maak ik ze toch elk jaar weer. Want als je geen doelen stelt, dan gebeurt er helemaal niets..

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2016:

  • meer loslaten, minder gestress. Dat gaat een hele moeilijke worden! Ik wil altijd “in control” over alles zijn, maar ik merk dat dat gewoon ten koste gaat van mijn gezondheid.
  • Gezonder eten en meer sporten. Ik wil in ieder geval het hardlopen weer oppakken en weer gaan trainen voor een 5 km run. En ik begin weer met SonjaBakkeren en daarnaast wil ik echt minder suikers gaan eten. Ben nu druk aan het lezen in het boek “zonder suiker”, het is toch schrikbarend waar tegenwoordig allemaal suiker in zit!
  • Meer boeken lezen, dat doe ik echt veel te weinig en het is zo heerlijk om je helemaal te verliezen in een goed boek..
  • Mijn huis opruimen volgens de KonMari methode (hierover in een andere blogpost meer).
  • Meer sparen. En ook beter opletten waar mijn geld naartoe gaat, ongemerkt verdwijnen de euro’s af en toe als sneeuw voor de zon..
  • Elke dag 3 dingen opschrijven waar ik blij van werd die dag.

En deze blog wordt voor mij een stok achter de deur. Ik zal minstens elke maand een update geven hoe het gaat met mijn doelen voor 2016. 

Wat zijn jullie goede voornemens? Of maken jullie ze helemaal niet meer? 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge