Boekentip – Voor alle fans van Downton Abbey nu het boek!

downton-abbey-een-terugblik

Downton Abbey is nu toch echt definitief voorbij…we hebben een traantje weggepinkt bij de laatste aflevering. Wat zullen we deze serie missen met de onnavolgbare Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham

Gelukkig is er nu het boek “Downton Abbey – een terugblik“. Dit luxe uitgevoerde bladerboek is speciaal voor de fans van de serie Downton Abbey, die willen nagenieten van hun kijkervaringen. 

Downton Abbey valt in de categorie van traditioneel Brits kostuumdrama, met prachtige locaties, schitterende kostuums en uitstekende acteurs. In de zes seizoenen met in totaal 51 afleveringen wordt het verhaal verteld van een Britse artistocratische familie. Beginpunt is het jaar 1912, waarin de Titanic ten onder gaat. Ook de Eerste Wereldoorlog heeft impact op het leven op het landgoed. De stroom van intriges, romantiek en drama eindigt in 1925, het moment waarop duidelijk wordt dat het landgoed verkocht moet worden. 

In het boek wordt deze serie grondig besproken, met beschrijvingen van alle interieurs en personages. Het boek neemt de lezers mee door alle kamers, ‘upstairs’ bij de familie en hun vrienden en ‘downstairs’ bij de bedienden. Kortom, echt een must-have voor de Downton Abbey fan! En laten we hopen dat er nog eens een film komt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge