Borrelhapje – Mi­ni­wraps met kip en boe­ren­koolsal­sa

miniwraps met kip en boerenkoolsalsa

Bitterballen en toastjes zijn lekker, maar wil je echt eens uitpakken met borreltijd, maak dan deze miniwraps met kip.

Ingrediënten

  • 3 el baked tortillas seasoning spread fresh lemon & koriander (van mesa mexicana)
  • 300 g kipfilet in stukjes gesneden
  • 1 el olijfolie
  • 80 g babyboerenkool
  • 1 el jalapeños
  • 2 tomaten
  • 50 g witte kaas

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de miniwraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant van de wraps met seasoning spread en bak ze 10 min. in het midden van de oven.
  • Bestrijk ondertussen de stukjes kipfilet met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de kip 8 min. Keer halverwege.
  • Snijd de babyboerenkool zo fijn mogelijk en doe in een kom. Snijd de jalapeño’s fijn. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg toe aan de boerenkool, samen met de jalapeño’s en de seasoning spread. Meng tot een salsa.
  • Neem de miniwraps uit de oven en leg op een ruime schaal. Verdeel de kipfilet over de wraps. Schep de boerenkoolsalsa erop en verkruimel de witte kaas erover.

 

bron: Allerhande.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge