Carpaccio Wraps – lekker en makkelijk!

carpaccio-wraps

Lekker als lunch, borrelhapje of ‘s avonds wanneer je niet al te veel trek hebt: wraps met carpaccio!

Wat heb je nodig?
  • Meergranen of volkoren wraps
  • Carpaccio
  • Geroosterde pijnboompitjes
  • (homemade) Pesto
  • Parmezaanse kaas
  • Rucola

Je smeert de wrap in met de pesto, daarna de carpaccio goed uitspreiden over de wrap. Vervolgens beleggen met de kaas en de pijnboompitjes en als laatste de rucola sla. Stevig oprollen en klaar ben je! Simpel en lekker!

Voor borrelhapjes wikkel je de opgerolde wrap heel strak  in plastic folie. Leg de ingepakte wrap vervolgens een uur of langer in de koelkast en snij deze vervolgens in plakjes. Serveer op een mooi bord.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge