Couture koekjes bakken met Prêt-a-Portea boek

 

pret-a-portea-1          pret-a-portea-boek

Heel Holland mag dan aan het bakken zijn, de echt fashionista gaat toch echt een stapje verder dan de gebruikelijke cake of monchou taart. Wie van mode houdt, bakt namelijk op zijn minst een Moschino tas of een Dolce & Gabbana jurk.

Wil je inspiratie opdoen, dan is het boek Prêt-à-Portea echt wat voor jou! Het is de ultieme mix van mode en high tea, gecreëerd door hoofd patissier Mourad Khiat van het chique Londense Berkeley Hotel. Elk seizoen creëren ze exclusieve gebak- en taartcollecties geïnspireerd door de nieuwste catwalk ontwerpen. Hun high tea wordt bestempeld aan één van de beste en lekkerste van Londen.

Mourad bezoekt alle shows om inspiratie op te doen. Hij vertelt “Jij ziet een it-bag, maar ik zie een verrukkelijke blauwebessentaart”. Bijna alle ontwerpers komen geregeld langs in het hotel, Manolo Blahnik toont zelfs zijn nieuwste collectie hoogstpersoonlijk aan Mourad zodat hij meteen kan nadenken over een eetbare versie ervan.

pret-a-portea-2

Dit boek viert Prêt-à-Portea’s tiende verjaardag met een verleidelijk aanbod van hun grootste hits, waaronder gebak geïnspireerd door Dolce & Gabbana, Moschino en Jimmy Choo. Elk recept is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van  de catwalk versie die Mourad geïnspireerd heeft.

pret-a-porter-4

Als je houdt van mode, bakken of beide, dan zul je het maken van Burberry Trench Biscuits en Anya Hindmarch Cake tassen geweldig vinden!

En mocht je niet zo’n bakwonder zijn, dan kun je natuurlijk altijd nog naar Londen voor de high tea. Wel ruim van tevoren reserveren, want de fashion high tea is razend populair!

pret-a-portea-3

Pret-A-Portea at The Berkeley, Autumn/Winter 2013 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge