De Little Black Dress Challenge van Mieke Kosters

De-Little-Black-Dress-Challenge

Wil je met de feestdagen nog in dat leuke strakke jurkje passen en moeten er daarvoor nog een paar kilo af? Mieke Kosters, bekend van Het Geheim van Slanke Mensen, heeft dit nieuwe boek De Little Black Dress Challenge geschreven met tips zodat dit gaat lukken!

In 6 weken partyproof, afvallen mét lekker eten (& drinken)

Genieten van wat je wél eet (níet focussen op wat je allemaal niet mag)
Om af te vallen én slank te blijven heb je twee dingen nodig:
1. Een plan waarmee je afvalt, en
2. Je houden aan dat plan.

Zo begint dit nieuwe boek van Mieke. Diëten werkt niet (of slechts tijdelijk). In het eerste deel van het boek ontwikkel je daarom een ‘normaal’, lekker & slank eetplan dat houdbaar is voor altijd. Mét de dingen die jij lekker vindt en dat past in jouw leven. Alles mag, ook chocola of prosecco; jij bent de baas. Je stopt met overeten en gaat enorm genieten van wat je wél eet!

Niemand dwingt je een zak chips te eten of hapjes bij de wijn te nemen…
In het tweede deel van het boek ontdek je hoe jij je houdt aan je plan. Iedereen kan feitelijk een zak drop wegleggen en een fles wijn terugzetten in de koelkast…. Maar waarom is dat soms zo ontzettend moeilijk?
Wat gebeurt er -in je hoofd- waardoor je de neiging om meer te eten (eetdrang) zo moeilijk weerstaat? De crux: niet langer Dik- en dieetdenken (= Denken In Problemen: DIP), maar Slank denken (= Denken In Mogelijkheden: DIM) én zelf je (eet)gedrag kiezen.
Je bent níet machteloos als het gaat om je (eet)gedrag. Niemand dwingt je een zak chips leeg te eten, of altijd een hapje bij de wijn te nemen. Je hebt invloed! Niet de situatie, je gedachten of je gevoelens bepalen wat jij doet, jij kiest zelf. Regie pakken kan altijd. Dat smaakt zoveel lekkerder dan overeten.

Doen wat je werkelijk wilt
Bewust kiezen, je houden aan je plan = doen wat je werkelijk wilt, zonder frustratie! Kiezen voor wie je wilt zijn, voor je lange termijn doel. Jij straalt de komende feestdagen slank, zelfverzekerd en energiek in die LBD!

De Little Black Dress Challenge is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

little-black-dresses 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge