Een beetje groen in huis!

Planten zijn essentieel voor een gezonde leefomgeving. Ze zorgen voor een juiste luchtvochtigheid en filteren giftige stoffen. Hieronder een aantal planten die extra goed zijn voor je gezondheid, dus in huis halen die planten!

sanseveria

De Sanseveria is een plant die werkelijk overal kan groeien en bekend staat om haar lucht verversende werking.

vingerplant

 

De vingerplant werd in 2012 nog uitgeroepen tot kantoorplant van het jaar. De plant is makkelijk te onderhouden en heeft ook een lucht zuiverende werking.

citroenmelisse

De geur van deze plant of misschien is kruid een beter woord zou volgens onderzoek een positieve invloed hebben op je stemming. Van de blaadjes kun je thee zetten en de geur verdrijft ook muggen.

pepermunt plant

Even ruiken aan deze pepermunt plant zou goed zijn voor je geheugen en bovendien gaat de geur een hongergevoel tegen en dat is altijd mooi meegenomen!

rubber plant

De rubberplant is een ontzettend sterke plant en doet het goed in ruimtes met wat minder licht. De rubberplant verwijdert vooral formaldehyde uit de lucht.

azalea

De Azalea staat ook bekend om zijn lucht zuiverende werking, en daarnaast is het natuurlijk een hele mooie fleurige plant, een aanwinst voor elk huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge