Eerste Cookie Dough winkel opent in Rotterdam!

In Amerika al tijden een hit, maar nu opent op 23 mei ook het eerste Cookie Dough (oftwel koekjesdeeg) restaurant in Nederland zijn deuren! In Rotterdam komt Baker’s Dough.

Aan Culy.nl vertellen de eigenaren van het restaurant: ‘Bij Baker’s Dough brengen wij het fijne en herkenbare gevoel van vroeger aan de keukentafel terug. Waan je weer terug in dat moment waarop je stiekem je vinger dipte in de beslagkom en voel je thuis in de grote woonkeuken.’

Het fenomeen komt overwaaien uit New York, waar ze “rauw” eetbaar koekjesdeeg verkopen. Door het gebruik van speciale ingredienten kun je niet ziek worden van het deeg. In New York staan dagelijks lange rijen voor de winkel en dat bracht de eigenaren van Baker’s Dough op het idee om ook een winkel hier te openen.

 

Je krijgt jouw portie koekjesdeeg geserveerd in schattige mason jars en kunt het versieren met allerlei zalige toppings. Denk aan M&M’s, sprinkles, hagelslag of stukjes chocolade… Het ziet er echt geweldig uit en smaakt ook nog eens heerlijk!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge