Fashion High Tea voor fashionista’s bij tassenmuseum Hendrikje

fashion-hightea-amsterdam-stijlkamer-raam-tassenmuseum

Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam heeft een speciaal High Tea arrangement voor fashionista’s. Je krijgt cakes en koekjes in de vorm van (te) gekke schoenen en hippe tassen! Echt het ideale uitje met vriendinnen!

Je kunt kiezen uit een 2- of 3 gangen High Tea of de speciale fashionista High Tea.

Bij de 2 gangen High Tea begin je met een assortiment hartige en zoete lekkernijen. Daarna volgen heerlijke scones, Devonshire Clotted Cream en jam. Bij elke gang wordt er een bijzondere en bijpassende thee geserveerd.

 

Er is ook een uitgebreide 3 gangen High Tea, waarbij je begint met een ronde warme en koude hartige hapjes en sandwiches. Daarna volgt een ronde met zoete lekkernijen geselecteerd bij onze patissiers. Je sluit af met heerlijke scones met Devonshire Clotted Cream en jams. Bij elke gang wordt er een bijzondere en bijpassende thee geserveerd.

fashion-hightea-amsterdam-stijlkamer-tafel-tassenmuseum

Speciaal voor mode- en tassenliefhebbers is de Fashion High Tea samengesteld, geïnspireerd door tassen uit de collectie van het museum. Dit is een uitgebreide en luxe 3 gangen High Tea (hartig, zoet en scones), waarbij de zoete gang bestaat uit geweldig vormgegeven patisserie items, geïnspireerd op items uit onze collectie, waaronder Bette Midler’s rode schoenen, een Chanel 2.55 vanillecake met marsepein en een Moschino bonbon met passievruchtvulling.

fashion-hightea-amsterdam-stijlkamer-cake-tassenmuseum-660x440

Je kunt alleen gebruik maken van de high tea’s als je ook entree betaalt voor het museum zelf. Op deze manier is je bezoek  een compleet dagje uit! Met een museum jaarkaart is de toegang tot het museum gratis.

Via deze link kun je meteen online reserveren voor de High Tea’s.

 

Prijzen vanaf € 21,50 (exclusief museum entree).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge