Festival tip – Guilty Pleasure Festival in Amsterdam 16 augustus 2015

guilty pleasure festival

Het 80’s, 90’s en 00’s festival van Amsterdam! Op 16 augustus wordt er in Amsterdam een nieuw festival georganiseerd in het recreatiegebied Gaasperplas. Het eendaagse Guilty Pleasure Festival komt met een reeks artiesten die bekend zijn van nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.

Grootheden als 2 Unlimited, T-Spoon en 2 Brothers on the 4th Floor draaien de wasjes live met het altijd gezellige Trafassi en de prettig gestoorde Def Rhymz. Daarnaast geven Happy Hardcore-helden Flamman & Abraxas Ft. MC Remsy acte de présence en doen Gary Global, met zijn all star 90’s NOW dj team, en de jongens van Kris Kross Amsterdam er een nog schepje bovenop. 

 Aangevuld door de ‘House Classics Stage’, waar onder andere DJ Isis, Marcello, DJ Jurgen, DJ Jose, Bart Thimbles en Mark van Dale het vinyl aan elkaar draaien, en een berg Amsterdamse DJ’s, die de meest zwoele R&B, hiphop, 80’s, 90’s en 00’s mixen, belooft Guilty Pleasure Festival een muzikale tijdreis te worden om niet snel te vergeten! Van de Backstreetboys en Casanova door naar Will Smith en terug met de Party Animals, alles kan en alles mag.  

Niet alleen het brede muzikale programma uit de oude doos maakt het festival net even anders. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de randprogrammering.

Tijdens het festival kom je helemaal in de sfeer van de oh zo kenmerkende afgelopen decennia. Bereid je voor op: de Guilty Karaoke Playbackshow, een Schuifeltent, het grote Nintendo toernooi, De Disney Dance-In bioscoop, Harry de Hengst, het Smartlappencafé en nog veel meer!

Als kers op de taart host de organisatie Terug Naar Toen één van de twee grote stages. Al meer dan zeven jaar zijn hun clubfeesten vaste prik voor een avond vol 80’s & 90’s gekkigheid. Feest gegarandeerd!

Reguliere tickets kosten € 29,50 en zijn hier te koop.

Guilty Pleasure Festival
Recreatiegebied Gaasperplas
16 augustus 2015
13.00 – 23.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge