Festival tip – Solar weekend in Roermond 31 juli – 2 augustus 2015

solar weekend roermond

Dit jaar alweer de 11e editie van dit festival aan de Maasplassen in Roermond. Een tijdelijk dorpje waar duizenden mensen gezellig samen komen. Wat begon als een klein festival, is uitgegroeid naar een meerdaagse festival met boordevol creativiteit, kleur en love! Het ultieme vakantiegevoel creëer je op de Solar strandcamping en het feestje in het Solardorp.
Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get. En zo is het maar net! En helemaal van toepassing op Solar Weekend 2015! Een wondere wereld vol verrassingen, met elk jaar een ander thema. En dit jaar is dat CINEMA!
Filmisch, extravagant, prachtige decors en moddervette stages. Waan je een filmster, met alle geneugten van dien. Verkleed je als Rambo en storm over het terrein, deel een Wodka Martini met Double O Seven, of duik onder de lakens met jouw eigen Brad Pitt.

De filmwereld bestaat uit duizenden, correctie, miljoenen gelukszoekers. Aankomende zomer ga jij het in levende lijve ondervinden. Solar 2015 is Holly & Bollywood aan de Maasplassen. Dagenlang dansen en drinken en feesten.

solar weekend maasplassen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge