Frambozen magnums met chocosaus

frambozen magnums

Ik ben compleet verslaafd aan ijs, dus hoe leuk is het als je ineens een recept vindt voor frambozen magnums! Sanne van Rooij van livingthegreenlife.nl heeft onderstaand recept gemaakt:

Ingrediënten (voor ongeveer 8 kleine magnums)

480 ml kokosmelk
1 eetlepel kokosbloesemsuiker
5 medjool dadels
150 gram frambozen (het liefst vers)
150 gram kokosrasp

Bereidingswijze

In je keukenmachine meng je de dadels eerst tot een dikke pasta. Hier voeg je de kokosmelk, kokosrasp en kokosbloesemsuiker aan toe. Laat de keukenmachine 3 minuten draaien. Voeg daarna de frambozen toe, mis heel even (het is lekker als er nog stukjes framboos in het ijs zitten!) Giet het mengsel in de vormpjes en zet minstens 2 uur in de vriezer. Haal ze er daarna uit en giet er wat vegan chocolade overheen.

Kijk voor nog meer lekkere recepten op haar website Living the Green Life. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge