Gebruik kantoorartikelen om je huis te organiseren

kantoorartikelen in huis

Gebruik kantoorartikelen eens op een hele andere manier dan waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld zijn. Hieronder een aantal handige voorbeelden voor in huis.

office-supplies-paper-clip-cords

Gebruik de clips waar je normaal papier mee bij elkaar houdt ook eens om alle snoertjes van telefoons, camera’s en andere elektronica bij elkaar te houden. Zo raakt het minder snel in de war.

office-supplies-clip-board

Hang een clipboard aan de muur met daarop bijvoorbeeld je weekplanning of je weekmenu. Makkelijk te vervangen, want je clipt er zo een ander papier aan. Ook makkelijk om even van de muur af te halen als je er wat bij wilt schrijven, dat doe je niet zo makkelijk met een groot wandbord.

office-supplies-binder-clip-holder

Op zoek naar een handige ophanger voor bijvoorbeeld je hand- en theedoeken? Of voor je keukengerei? Gebruik dan eens de binnenkant van een multomap en schroef dit op een plank aan de muur.

office-organizer-refrigerator-hanging-bag-with-paperclip-trick

Door de clips kun je zakken laten hangen in je vriezer, zo benut je de ruimte optimaal.

office-supplies-cork-board-kitchen-door

Maak een kurkbord in je keukenkastje, handig om kleine spulletjes aan op te hangen. Zo blijft alles lekker overzichtelijk.

office-supplies-desk-organizer-makeup

Gebruik mooie ladenbakjes eens als make-up opslag. Alles mooi overzichtelijk in aparte ladebakjes.

office-supplies-heat-tools

Een tijdschriftenbak kan ook perfect dienen als bewaarbank voor bijvoorbeeld je borstels, stijltangen, etc. Kies er een met een leuk design.

office-supplies-magazine-holder-bag-holder

Gebruik een plastic organizer eens als opslagruimte voor plastic tasjes. Vastschroeven aan een deur van een kast en je grijpt nooit meer mis.

office-supplies-pins-jewelry

Leuk idee om al je sieraden leuk op te bergen. Hang een wandbord vol! Je bevestigt de sieraden met prikkers op het bord.

office-supplies-magazine-holder-canned-food

Gebruik een tijdschriftenbak eens als handige opslag voor blikjes. Je kunt op deze manier veel meer blikjes kwijt in een kast en het ziet er ook overzichtelijk uit.

office-supplies-magazine-holder-foil-wrap

Tijdschriftenbakken zijn ook erg handig om extra opbergruimte te creëren in kastjes. Schroef een bak in een keukenkast en je hebt supersnel extra opbergruimte.

Bron: goodhousekeeping.com

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge