Goed doel in de spotlight – Stichting AAP inzamelingsactie

Hoe simpel kan het zijn? Je oude cartridge of mobieltje doneren betekent een toekomst voor dieren zoals Linda…Of lever je airmiles in!

Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden, krijgt stichting AAP een vergoeding van 3 euro. Deze vergoeding komt ten goede aan onze dieren. Bovendien spaar je het milieu als je mobieltje wordt gerecycled. Eeko zorgt voor de recycling.

Het inleveren is eenvoudig én kost je niets!Vanaf nu kan je de inzamelenvelop inleveren bij een van onze inzamelpunten bij jou in de buurt. Kijk hier om je dichtstbijzijnde inzamelpunt op te zoeken.

De hulp is zo ontzettend nodig voor deze lieve dieren, en dit is zo’n kleine moeite! Hieronder een paar voorbeelden van apen die door Stichting AAP gered zijn:

Een van de spannendste redding was toch wel die van chimpansee Linda. Na dertig jaar opgesloten te hebben gezeten in een schuurtje op Lanzarote, kwam ze in september 2014 naar Almere. Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar ontwikkelt zich stapje voor stapje.

Chimpansee Regina vertoonde tot haar 12e jaar kunstjes in het circus, vermaakte kinderen op festivals en liet zich fotograferen met toeristen. Toen ze groter werd, was het opeens afgelopen voor Regina. Ze werd eenzaam opgesloten in de kelder van het huis van de circusdirecteur en verbleef daar tot AAP haar redde uit deze ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge