Guus Meeuwis opent pop-up restaurant in Tilburg 5 t/m 9 februari

guus meeuwis restaurant

 

Als onderdeel van zijn jubileumjaar opent Guus Meeuwis in februari zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf in de voormalige regenjassenfabriek Falcon in de Piushaven in Tilburg. Vijf dagen lang zal hij samen met topchef Dick Middelweerd achter de pannen staan om een lunch en diner te verzorgen voor de gasten. De gerechten zullen
veel Brabantse invloeden bevatten. Die winst die gemaakt wordt door Restaurant Gustaaf zal ten goede komen aan het goede doel Stichting Muziekids.
Reserveren is mogelijk via www.guusmeeuwis.nl/jubileumjaar.

“Ik ga zelf in de keuken staan uiteraard. Dat is veel te leuk. Sterrenchef Dick Middelweerd zal echter de culinaire scepter zwaaien. Daar ben ik ontzettend trots op. Wat die man maakt is fantastisch,” aldus Guus. “Omdat het een tijdelijk restaurant is, hebben we ervoor gekozen te werken met vaste menu’s voor de lunch en het diner. Het samen bedenken van hoe die eruit gaan zien is al een feest op zich. Restaurant Gustaaf zal staan voor goed eten, fijne wijnen en een ontspannen sfeer in een verrassende omgeving. Het wordt zó gaaf!”

Restaurant Gustaaf is geopend van donderdag 5 februari t/m maandag 9 februari in het Falcon Complex in de Piushaven van Tilburg.

gustaaf restaurant guus meeuwis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge