Handige app voor ouders – Ignore no More!

ignore-no-more

Niets zo frustrerend als een kind dat maar niet terug wil bellen. Gelukkig is er een oplossing voor dit irritante gedrag, de Ignore No More-app. Daarmee kun je de telefoon van je kind laten blokkeren, net zo lang tot die terugbelt.

De app is ontwikkeld door de Amerikaanse Sharon Standifird, zij was het spuugzat dat haar zoon altijd haar telefoontjes negeerde, maar dat hij wel altijd op Facebook en Twitter actief was. Ze besloot een app te ontwerpen die het onmogelijk maakte voor haar kinderen om haar nog eens te negeren.

Met Ignore No More kun je de telefoon van de ander op slot zetten. Daarvoor moeten beide bezitters de apps aan elkaar koppelen. De ouder kan dan met de app de telefoon van zijn of haar kind op slot zetten met een uniek wachtwoord. Als dat gebeurt heeft het kind nog maar twee opties: of opbellen naar papa en mama, of 112 bellen (als het écht om een noodgeval gaat).

Ignore No More is te downloaden voor Android en iOS. De app kost 1,49, maar je moet er uiteraard wel 2 van hebben om het te laten werken. Maar ach, wat is nou 3 euro voor een snelle reactie van je kind? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge