Handige app voor ouders – Oei ik groei app

oei-ik-groei

De Oei, ik groei!-App is gebaseerd op de wereldwijde bestseller Oei, ik groei! In dit boek staat beschreven hoe je baby op gezette leeftijden een hersenverandering meemaakt, waardoor hij opeens weer heel veel nieuwe dingen snapt en kan. Er gaat als het ware een nieuwe wereld voor hem open. Die nieuwe wereld kan best even eng zijn. Juist daarom is het dat je baby tijdens die periodes vaker last heeft van de drie H’s: Huilerig, Hangerig en Humeurig, minder slaapt en slechter eet. Door te weten wat er zich in het hoofdje van je baby afspeelt kan je hem helpen deze mentale ontwikkelingssprong beter te nemen. Deze Oei, ik groei! App helpt je daarbij:

  • laat zien wanneer jouw baby een mentale ontwikkelingssprong maakt
  • wat je baby na deze sprong nieuw snapt & leert
  • wat je baby na het nemen van de sprong kan gaan doen
  • wat jij kan doen om je baby te helpen

oei-ik-groei-schema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge