Handige tip hoe je een gebroken nagel kunt herstellen.

 

mooie nagels

Nagels kunnen vaak afbreken of scheuren vertonen. Wij hebben nu de manier ontdekt om je nagel te repareren. Hieronder leggen we het uit.

Wat heb je nodig? Base coat, een droge papieren theezakje, klein schaartje, een vijl, gekleurde nagellak en een topcoat.

Stappenplan:

  1. knip de top van het theezakje en gooi de thee weg. Knip vervolgens met het schaartje een kleine rechthoek uit het theezakje en knip deze uiteindelijk in de exacte breedte en lengte van je ingescheurde nagel.
  2. Doe de base coat over de gehele nagel heen. En terwijl de lak nog nat is, plaats je het uitgeknipte stukje van het theezakje over je nagel (of alleen het ingescheurde deel), druk licht aan. Vervolgens breng je nog een laag base coat eroverheen aan. Het theezakje ziet er nu transparant uit. Zorg ervoor dat het compleet droog is voordat je met je vijl eventueel overtollig papier weg vijlt.
  3. Lak je nagel vervolgens 2x met de gekleurde nagellak en eindig met een topcoat laag.

Waarom worden theezakjes gebruikt? Omdat deze erg dun en poreus zijn maar ook heel erg sterk, waardoor ze perfect gescheurde nagels kunnen opvullen.

gebroken nagel repareren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge