Handige travel App – Izi.TRAVEL

Met de gratis audioguide-app van izi.TRAVEL kun je de highlights van ontelbaar veel steden verkennen. Het is een platform met persoonlijke audiotours voor steden in de hele wereld.

Het werkt simpel: je kiest je stad en krijgt een lijst met beschikbare tours in je omgeving. Een ratingsysteem met recensies helpt je een keuze te maken. Ook kan je de tour vanuit huis al even beluisteren, zo kun je vast uitzoeken welke tour jou het meeste aanspreekt.

Je kunt in je hotel – met wifi – de hele tour alvast downloaden, en vervolgens offline gebruiken zodat je geen roamingkosten kwijt bent. De app bepaalt met gps je locatie. Op een kaart van Google Maps staat de route die je moet lopen. Zodra je bent aangekomen bij een punt begint de audio – of video, of quizvraag – automatisch af te spelen.

De app biedt meer dan 1000 stedentours en meer dan 500 museumtours en wordt door inmiddels door miljoenen mensen gebruikt. Omdat iedereen zelf een tour kan maken, verschilt de stijl en inhoud van elke tour. Bijna alle tours zijn gratis, voor sommige betaal je een paar euro.

Ook leuk: je kunt eenvoudig een eigen tour maken op de website van izi.TRAVEL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge