Handige websites voor kinderfeestjes: feestjesvoorkids.nl

cropped-afbeelding-feestje1

Het is elk jaar weer een hele uitdaging om een leuk kinderfeestje te bedenken. Je kunt een kinderfeestje zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt een feestje thuis geven en bijvoorbeeld zelf een speurtocht organiseren, cupcakes bakken en versieren, knutselen, schilderen of een leuke spelletjesmiddag, dit kost weinig geld. Je kunt ook gebruik maken van een organisatie die themakisten of verkleedkisten verhuurd. Deze kisten kosten gemiddeld zo’n Euro 50,00 maar het scheelt je veel tijd met het bedenken van activiteiten en het kopen van materialen. Wil je het feestje toch liever buitenshuis vieren en heb je weinig budget, dan kun je met de kinderen naar de kinderboerderij of een buitenspeeltuin. Vaak is de entree gratis en mag je zelf eten en drinken meebrengen. Met oudere kinderen kun je lekker op ontdekking in een stad met een leuke kinderstadstocht, bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Arnhem.

Ook speelbossen zijn erg geliefd bij kinderen en deze zijn gratis. Bij kou of regen is het leuker om naar een binnenspeeltuin te gaan, deze zijn wel wat duurder dan een buitenspeeltuin. Voor een all-inn-arrangement betaal je gemiddeld zo’n Euro 10,00 per kind. Maar dan ben je wel overal van af. Voor een zwemfeestje,schaatsfeestjebowlingfeestje of midgetgolf-feestje ben je ook rond de Euro 10,00 kwijt.

 Attractieparken en dierentuinen hebben vaak speciale verjaardagsarrangementen. Deze zijn vaak een stuk aantrekkelijker geprijsd dan de normale entree. Gemiddeld betaal je zo’n Euro 15,00 p.p. voor een all-in arrangement. Je kunt ook een groot springkussen huren voor in de tuin, deze kosten gemiddeld zo’n Euro 75,00 per dag. Voor het inhuren van een clown ofgoochelaar ben je zo’n Euro 75,00 per uur kwijt. Daarnaast heb je nog heel veel andere leuke mogelijkheden voor een leuk kinderfeestje van goedkoop tot duur. Je kunt het allemaal vinden op deze overzichtelijke website. Ook voor kindertraktaties,uitdeelcadeautjesfeestartikelen en speelgoed kun je op deze website terecht. De kinderfeestjes zijn verdeeld in handige rubrieken en bij elk bedrijf staat een telefoonnummer of link naar de website zodat je meteen kunt doorklikken naar de betreffende website voor meer informatie.

voor meer info: feestjesvoorkids.nl

 

Veel plezier met het organiseren van een te gek kinderfeestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge