Heerlijke producten van de Laughing Buddha lijn van Rituals

DE COLLECTIE LAUGHING BUDDHA

De hele Laughing Buddha collectie bestaat uit de volgende 8 producten:

2277_zpsd60417bd

 

V.l.n.r.: Happy Buddha doucheschuim (8,00 EUR), Fortune Oil doucheolie (8,50 EUR), Fortune Scrub (10,00 EUR), Good Luck Scrub (15,50 EUR), Touch of Happiness ( 15,50 EUR), Happy Mist bed & body perfume (16,50 EUR), Mandarin Bliss deodorant stick (9,00 EUR), Mandarin Bliss deodorant spray (9,50 EUR)

LAUGHING BUDDHA

“De lachende Buddha leefde 1100 jaar geleden in China. Deze vrolijke monnik overlaadde de mensen die hij onderweg ontmoette met gezondheid en voorspoed. Hij werd al snel het Chinese symbool voor geluk. Het eeuwenoude geloof dat het geluk jou ten deel valt als je over de buik van de Buddha wrijft is ook vandaag de dag nog springlevend.”

Dit heeft Rituals geïnspireerd om producten te introduceren voor dagelijks gebruik die ingrediënten bevatten die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen.

De Laughing Buddha collectie bevat ingrediënten als cederhout en de Chinese vrucht Yuzu, gecombineerd met de oude traditionele symbolen van geluk en voorspoed: zoete sinaasappel en organic mandarijn. Zodra het product is aangebracht op de huid, werken de ingrediënten samen en geven ze lichaam en geest een verhelderd effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge