Het grote sinterklaas kookboek – vol verrassende recepten

grote sinterklaas kookboek

Met Het Grote Sinterklaas Kookboek maak je van Sinterklaas een onvergetelijk feest, dat al ruim voordat de stoomboot uit Spanje is aangekomen begint en nog pas eindigt als de laatste zelfgemaakte pepernoot allang is opgegeten. Met meer dan 100 vrolijke recepten voor en geïnspireerd door Sinterklaas – van schoencadeautjes tot klassieke gevulde speculaas, van discosuikerharten voor hippe kids tot een Sintborrel voor de groten – beleef je de allerlekkerste pakjesavond ooit!

Maak zelf een aftelkalender voor die spannende dagen tot de intocht, eetbare pakjes voor in je surprise of het paella recept van Sinterklaas zelf. Op het heerlijk avondje ga je eerst met zijn allen om de tafel voor een pan hartige hachee of lounge je op de bank met Sint-tapas, waarna het zelfgemaakte strooigoed je om de oren vliegt.

En na pakjesavond gaat het feest gewoon verder! Met dit boek als hulpje hak je al die overgebleven wortels voor het paard de pan in, maak je moeiteloos elke dag iets creatiefs met chocoladeletters en zit je tot ver in het nieuwe jaar gezellig met elkaar om tafel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge