Hoteltip – Safari Lodge van Zoo de la Fleche

safari-lodge-zoo-de-la-fleche

Hoe gaaf is dit? Een lodge kamer met uitzicht op de ijsberen! Het kan allemaal in de lodges van Zoo de la Fleche in Frankrijk. Het is even een eindje rijden maar dan heb je ook wel een aparte overnachting.

De Zoo de La Flèche wordt terecht genoemd als een van de mooiste dierentuinen van Frankrijk en misschien wel van Europa. De dierentuin geeft onderdak aan meer dan 120 dierensoorten. In totaal leven er 1.200 dieren. Die dieren leven zoveel mogelijk in hun natuurlijke leefmilieu. Zo vind je er een Australische Bush en een Argentijnse pampa, hebben de olifanten twee voetbalvelden en is het gebied van de grizzly’s zo groot dat ze niet zijn te vinden. Er is een enorme tuin met waki’s. Dagelijks zijn er voorstellingen met roofvogels en is er een zeeleeuwenshow die veel bekijks heeft.

Door de aanleg met houten paden, bijzondere doorkijkjes, ondergrondse grotten met ramen, het hoogteverschil en het vele groen en bamboe waan je je echt in een oerwoud. Verder loop je soms tegen Jurassic Park-achtige deuren aan met de tekst ‘Safari’ die leiden naar de Safari Lodge’s van de Zoo de la Flèche, en deze zijn echt geweldig. Je kunt kiezen tussen lodges met uitzicht op ijsberen, tijgers, aapjes en nog veel meer.

De Safari Lodge’s van de Zoo de La Flèche zijn prachtig aangelegd, midden in het leefomgeving van de dieren en volledig gestyled naar het gebied waar de dieren vandaan komen.

In de Sumatra Lodge waan je je heel even echt op Sumatra en buiten in je tuin, veilig achter het glas, ligt een tijger in de vijver zich te wassen. En in de Alaska lodge zwemmen de ijsberen langs je slaapkamer. Dit is echt een unieke ervaring!

De lodges zijn razend populair dus je moet echt ruim van tevoren boeken, maar dan heb je ook wel een unieke ervaring!

zoo-de-la-fleche-detail zoo-de-la-fleche-beren

zoo-de-la-fleche-overzicht zoo-de-la-fleche-wolven

zoo-de-la-fleche-kaart 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge