Koken, lezen en knutselen met Opvreters en Ko

opvreter en ko        de opvreters

Opvreters & Ko is deel twee in de Opvreters serie. In het eerste deel De Opvreters, maakte je al kennis met verschillende karakters die allemaal een groente of fruit voorstelde. Zo leerde je de familie Aardappel, de bloemkool en de peer kennen en in het boek staan de heerlijkste gerechten die je met je kinderen kunt bereiden.

In deel twee, Opvreters en Ko, borduurt de schrijfster voort op het concept van het eerste boek, koken, lezen en knutselen. Het boek bevat niet alleen leuke, lekkere en gezonde recepten maar het geheel wordt ook nog eens opgevrolijkt met bijpassende knutsels! Op deze manier wordt koken natuurlijk wel heel erg leuk en nodigt het kinderen nog meer uit de voorgeschotelde maaltijd op te eten!

Recensie van Bol.com:

Babi is het varkentje van Aartje Appel. Het is een echte veelvraat. Als Aartje de piepers gejast heeft, krijgt Babi de schillen. Daar is hij dol op. Ja echt… hij is om op te vreten. Samen met hun vrienden Pomme, Jona, Ober Sien, Rambo, Carotte, Knofje Look, Kiwi en Ferrari spelen ze het liefst in de keuken. Met de mixer of een groot mes. Ze knutselen de lekkerste dingen die jij ook zelf kunt maken. Sleep je ouders en vrienden mee de keuken in en ga samen aan de slag. Maak een lieve opvreter en daarna een lekker gerechtje. Eten is een feest. Door goed te eten, word je gezond en sterk. Ja… jij bent ook om op te vreten!

opvreters soep 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge