Kookboek van Gordon – Ik ben niet van suiker – vanaf 13 november te koop

ik ben niet van suiker           ik ben niet van suiker binnenkant

Gordon’s eerste kookboek “Ik ben niet van suiker” ligt morgen in de boekwinkels. Het is een kookboek vol met recepten en tips voor een “healthy way of life”.

In dit receptenboek legt zanger/entertainer Gordon aan de hand van zelfbedachte recepten uit wat je kunt doen om suikerbommen te omzeilen. Gordon heeft zelf diabetes en moet dus zo gezond mogelijk proberen te leven.

‘Veel mensen worstelen hun leven lang al met hun gewicht. Minder eten, meer bewegen. Daar kun je het mee doen. Natuurlijk is dat waar, maar over suiker als grote boosdoener wordt meestal niet gesproken. Onze bewerkte voeding van tegenwoordig bevat gewoon heel veel suiker. In de supermarkt zetten die stiekeme suikers je vaak op een dwaalspoor. Slik niet alles voor zoete koek, veranderen kun je zelf. Ik strijd mijn hele leven al tegen overgewicht, soms met succes en ook vaak weer terugvallend in oude ‘slechte’ gewoontes en eetpatronen. Sinds mijn 35ste ben ik diabetespatiënt. Dit receptenboek bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding, weggestopt in een product. Gezonde gerechten dus, simpel en lekker, voor jezelf, voor familie en vrienden. Zonder te veel poespas, gewoon puur en bewust eten. Gooi vooroordelen overboord, durf het aan en start een leven met gezondheid in balans. Blozend welteverstaan!’ aldus Gordon.

Je kunt het boek nu al bestellen bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge