Leestip – “Bij Audrey Hepburn thuis” kookboek

Audrey-770x1042

Ben je fan van Audrey Hepburn en hou je van lekker koken? Dan is het boek “Bij Audrey Hepburn Thuis” echt een aanrader! Het boek biedt een unieke kijk in het leven van een van ’s werelds meest iconische filmsterren, Audrey Hepburn (1929 – 1993).

Haar jongste zoon Luca Dotti verzamelde voor dit prachtige, persoonlijke kookboek recepten, herinneringen, brieven, tekeningen en heel veel foto’s.

m_media_l_3747867_crop_275x275 media_xll_3747857_crop_275x275

Het biografische boek biedt een unieke kijk in het leven van de filmlegende (1929 – 1993) en is samengesteld door haar jongste zoon Luca Dotti (46). Hij verzamelde door de jaren heen recepten, brieven, tekeningen en 250 nooit eerder gepubliceerde privéfoto’s van zijn moeder, een stijlicoon met Nederlands bloed.

In het boek staan de 50 favoriete recepten van Hepburn, die geselecteerd zijn op de persoonlijke herinneringen die ze oproepen. Zoals de hutspot uit de periode die ze tijdens de Tweede Wereldoorlog in Arnhem doorbracht met haar Nederlandse moeder. Het lievelingsgerecht van modeontwerper Givenchy, en het favoriete eten van haar kinderen: pasta met ketchup.

Bekijk hier een aantal pagina’s uit het boek

Op de kaft staat de iconische foto van Audrey Hepburn als Holly Golightly met jurk en parelketting uit de film Breakfast at Tiffany’s. Haar zoon Dotti laat met het boek een andere kant van zijn moeder zien: een doodnormale vrouw die het liefst thuis was om te koken voor haar gezin.

kunsttop5_audrey1_crop_605x300

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge