Leestip – Meester Mark rekent het goed

Mark van der Werf, verslaggever van het Algemeen Dagblad, heeft op zijn 35e genoeg van de journalistiek en wordt leraar op een basisschool in de binnenstad van Rotterdam. In een reeks boeken doet hij verslag van zijn nieuwe carrière. En nu is er dan een nieuw boek verschenen namelijk “Meester Mark rekent het goed”.

Gevatte ingevingen, grappige foutjes, bijdehante briefjes: op zijn populaire Facebook– en Instagram pagina’s laat Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, de leukste kinderlogica uit de klaslokalen zien. Leerkrachten sturen dagelijks pareltjes op, die ze vinden tijdens het uitpluizen van de werkboekjes en schriften. In Meester Mark rekent het goed staan de beste plaatjes die hij de afgelopen jaren verzamelde. Een heleboel nieuwe, die net eerder werden gepubliceerd, en zijn favoriete ‘gouwe ouwe’ voorzien van snedig commentaar. Juffen en meesters liggen vaak dubbel van het lachen bij het nakijken.

Prangende vragen als: Wie beschermt ons tegen boeven en ander gespuis? Mega Mindy! En met Pasen vieren de gelovigen… dat er een konijn aan de deur komt. En nog veel meer leuke kinderlogica! Kortom echt een aanrader!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge