Leestip – Sneeuwengelen van Suzanne Vermeer

sneeuwengelen-suzanne-vermeer

Stook de kachel nog maar wat warmer, zorg voor voldoende eten, sluit de gordijnen en lees de nieuwste thriller van Suzanne Vermeer, Sneeuwengelen. Heerlijke thriller die lekker vlot weg leest.

Het gaat over een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, die elkaar nog kenden vanuit hun Leidse studententijd en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden…

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge