Leg je fietstocht vast met fietstijden.nl

fietstijden-android-route

De Fietstijden.nl app is de enige app speciaal gemaakt voor Nederlandse fietsers. De app heeft ook Nederlandstalige audiocoaching. Hiermee krijg je elke kilometer of minuut je voortgang en snelheid te horen.

Na afloop van je training kun je je prestaties direct op Facebook en Twitter delen en zo al je vrienden laten weten hoe je het gedaan hebt!

De Nederlandse audiocoach is uniek in Fietstijden.nl en helpt je om je (interval)trainingen te volbrengen. Je krijgt te horen wanneer, en met welke intensiteit, je een oefening moet doen.

Elk interval krijg je ook te horen hoe snel je ging samen met andere interessante informatie over je voortgang.

 

Kaart met routes en evenementen in de buurt

Omdat Fietstijden.nl helemaal op Nederlandse fietsers is gericht kun je eenvoudig naar evenementen, fietswinkels en routes bij jou in de buurt zoeken.

Nadat je een leuke route gevonden hebt kun je deze direct via de app volgen. Je ziet de route uitgestippeld op de kaart zodat je eenvoudig de juiste route kunt fietsen.

 

Daag jezelf uit en haal je doel

Met het (optionele) Plus Pakket krijg je nog meer opties tot je beschikking.

Stel een trainingsdoel in en de app coacht je naar je doel toe. Bijvoorbeeld een afstand, tijdsduur, snelheid of aantal kcal.

Of selecteer een vorige tijd van jezelf of een vriend en probeer deze te verbeteren. Je ziet een spookje over de route gaan. Kun jij het spookje voorblijven?

Gratis voor Apple en Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge