Lekker dessert – Vanille ijs met gesmolten mars

ijs met mars

Zin in een lekker dessert dat ook nog eens snel klaar is? Dan is dit misschien wat voor jou, je moet alleen niet aan de lijn zijn, want het is een echte caloriebom!

Ingrediënten:

  • 2 marsrepen
  • 1 bak vanille (slag)room ijs

Bereidingswijze:

  • Doe 2 eetlepels water en de Marsen in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Roer met een garde in 2 min. tot een gladde saus. Zet het vuur uit en laat de saus 2 minuten staan.
  • Schep ondertussen in elke ijscoupe 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Serveer direct. Eventueel nog met een toefje slagroom!

Tip:

In plaats van Marsen kun je ook 2 Snickers smelten voor een lekkere pinda-choco-karamelsaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge