Lekkere spinaziepannenkoeken met zalm

spinaziepannenkoeken met zalm

 

Ingrediënten:

  • 600 gr. losse bladspinazie (diepvries)
  • 8 pannenkoeken naturel (koelvers)
  • 500 gram tomaten, in stukjes
  • 2 eetlepels pesto alla genovese
  • 2 bakjes zuivelspread light naturel (à 185 g)
  • 200 gram gerookte zalmfilet
  • 8 cocktailprikkers

Instructies:

  • Verwarm in een koekenpan de spinazie. Verwarm de pannenkoeken in de magnetron volgens de aanwijzingen.
  • Meng intussen de tomaten met de pesto en zout en peper naar smaak. Besmeer de pannenkoeken met de zuivelspread.
  • Verdeel er de zalmfilet, de spinazie en zout en peper naar smaak over. Rol op en steek er een prikker door. Leg op elk bord 2 pannenkoeken en serveer met de tomatensalade.

Tip: Beleg voor de kinderen de pannenkoeken met achterham of salami

bron:Margriet

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13966689/?claim=y7wn27qmtdm”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge