Leuk app spel – Mutuals (Wie is het?)

mutuals app

Was je vroeger fan van het spel “Wie ben ik?”, waarbij je moest raden welk persoon de andere partij had getrokken door middel van het stellen van vragen over het uiterlijk? Dan hebben we nu goed nieuws, want er is nu een app!

Mutuals is het bekende bordspel maar dan met je facebook vrienden. Bij het raden draait het ook om gezamelijke facebook vrienden.

Om de app Mutuals te kunnen spelen moet je ingelogd zijn met je eigen Facebook-profiel. Vervolgens daag je een Facebook-vriend uit, maar dat kan alleen als deze ook de app op zijn iPhone geïnstalleerd heeft. Een voorwaarde is wel dat jullie minimaal vijf gemeenschappelijke vrienden moeten hebben, zodat er iets te raden is. Zodra het spel begint krijg je één van de gemeenschappelijke vrienden achter een luikje te zien, die door de andere speler geraden moet worden. Door gesloten ja/nee-vragen te stellen, streep je personen weg die op basis van de antwoorden niet passen in het profiel. Hoe meer gemeenschappelijke vrienden je hebt, hoe leuker het spelletje wordt.

De app is gratis te downloaden voor iOS. En nog een leuk detail, hij is gemaakt door een Nederlander, Joost Lubach.

mutuals screen wie-is-het-spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge