Leuk foodfestival – Proefpark Haarlem van 25 t/m 27 augustus 2017

Proefpark Haarlem is een klein en gezellig foodfestival in een schitterend park in Haarlem. Dit jaar met maar liefst 33 foodtrucks die 72 verschillende comfort-, borrel- en streetfoodgerechten serveren vanuit hun rollende keuken. Je kunt er terecht voor alle wereldkeukens, zoals Peruaans, Indiaas, Italiaans en Hollands.

Er is een bierbar georganiseerd door brouwerij het Uiltje met maar liefst 16 speciaalbieren van de tap, een workshop foodfotografie met de Iphone gegeven door Wiebrig Krakau, zwierezwaaien in de antieke zweefmolen. Theatergroep Je Suis Energy zorgt voor een snufje theater, er is muziek van de FoodieJays en voor de kinderen is er de Kinderkantine waar heksendrankjes gebrouwen kunnen worden en de kinderen kunnen spelen in een echt foodtruck!

Schuif aan bij de vele barretjes onder de bomen of neem gezellig een picknick kleed mee zodat je op je eigen kleedje kunt genieten van al het lekkers!

Proeflokaal Haarlem in het Kenaupark in Haarlem van 25 t/m 27 augustus.

De toegang is gratis en de rest wordt tegen betaalbare prijzen aangeboden. Geen complete maaltijden, maar proeverijen tussen de € 2,50 en € 9,50.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge