Leuk idee – Het beste vriendenboek voor volwassenen

het beste vriendenboek

Wie kent het niet van vroeger, de vriendenboekjes waarin je allerlei gegevens over jezelf moet invullen. En zo’n vriendenboekje is er nu ook voor volwassenen!

Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol is en klaar!
Ook leuk: geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau.

Je kunt de volgende vragen verwachten: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel,… Ook staan er leuke opdrachten in die je samen met je vrienden kan doen.

het beste vriendenboek inhoud 2 het beste vriendenboek inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge