Leuk speelgoed – Smart Stage Puppy van Fisher Price

smart stage puppy smart stage puppy met baby

Fisher Price heeft weer een nieuwe collectie uit en de Smart Stage Puppy hoort hier ook bij. Het is echt onze favoriet, want wat is er nu schattiger dan een zachte pup!

Het oplichtende hartje van dit dierenvriendje knippert mee op de maat van de muziek en grappige zinnetjes en meezingliedjes worden afgespeeld wanneer de baby hem aanraakt op het buikje of de pootjes. De Smart Stage Puppy stimuleert de baby met zintuigen en met de ontwikkeling van de fijn motorische vaardigheden.

Met de Smart Stages Puppy van Fisher-Price maakt de baby kennis met letters, cijfers, kleuren en geluidjes. Door de speciale technologie veranderen de zinnetjes en liedjes naarmate je baby groeit. Je kunt zelf het niveau kiezen dat het beste bij jouw kind past.

Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Meegroeispeelgoed technologie je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij je kindje past. Voor ieder van de drie niveau zijn er liedjes, zinnetjes en geluidjes.

Meegroeispeelgoed Technologie:

Niveau 1 – Ontdekken – 6M+ Eerste woordjes en geluidjes stimuleren baby’s nieuwsgierigheid   Niveau 2 – Stimuleren – 12M+ Baby wordt gestimuleerd met vragen en simpele aanwijzingen Niveau 3 – Fantasie – 18M+ Fantasie en eerste rollenspel • Meezingliedjes, melodietjes en zinnetjes

LEEFTIJD: 6 – 36 MAANDEN

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge