Spetterend uitje – Splash in Nijmegen dit weekend en The Big Slide in Rotterdam op 4 juni

the big slide rotterdam

Nederland is een echt water land, en nu helemaal, want in Nijmegen wordt een enorme pop up water glijbaan midden in het centrum geplaatst en op 4 juni wordt in Rotterdam een water glijbaan naast de Erasmus brug geplaatst.

In Nijmegen wordt van 27 tot en met 29 mei een pop-up waterglijbaan geplaatst. Het is de eerste keer dat Splash naar Nederland komt. De glijbaan van 150 meter lang wordt in de Stikke Hezelstraat geplaatst, een steile straat in het centrum van Nijmegen. “Dit fenomeen is wereldwijd een begrip. Het heeft al in verschillende grote steden plaats gevonden maar nog nooit in Nederland”, aldus de organisatie.

Bezoekers die gebruik willen maken van de glijbaan moeten een ticket kopen. Dat ticket geeft de bezoeker vijf uur lang toegang tot de waterglijbaan. “Zwemkleding is niet verplicht, kleding die nat mag worden natuurlijk wel.” Er kunnen 6.000 bezoekers gebruik maken van de attractie.

splash nijmegen

In Rotterdam is het op 4 juni feest, want dan wordt ook hier een lange water-glijbaan uitgerold, genaamd The Big Slide. Ook deze waterglijbaan is maar liefst 150 meter lang, en wordt gebouwd op een gigantische schans naarst de Erasmusbrug. Deze schans zorgt voor de perfecte helling en een fantastisch uitzicht over de stad. Naast de glijbaan kan je genieten van muziek, foodstands en een leuke zomerbar.

Je kunt je inschrijven voor ­ €9,99 en dan mag je een uur lang onbeperkt glijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge