Maak een kind blij met de Goedzak actie van AH

ah_goedzak

Geef je oude speelgoed weg en maak een ander kind blij met de Goedzak-actie! Dit is het tweede jaar dat AH de Goedzak actie opzet, vorig jaar was het een groot succes!

In de meeste kinderkamers struikel je over het speelgoed dat kinderen niet meer leuk vinden. Deze week lazen we dat vier op de tien kinderen meer dan vijftig stukken speelgoed in huis heeft, maar ze spelen slechts met de helft!

Het platform Goedzak vindt het zonde dat kinderen maar de helft van hun speelgoed gebruiken, zij stimuleren ouders om op een duurzame en sociale manier om te gaan met spullen. Daarom zijn zij samen met Albert Heijn de campagne Goedzak gestart om speelgoed een tweede leven te geven.

Haal vanaf maandag 14 november een Goedzak op bij je Albert Heijn-winkel. Kies thuis een mooi stuk speelgoed uit dat je graag aan een ander cadeau wilt geven en doe dit in de zak. Lever de zak uiterlijk zondag 27 november in bij jouw Albert Heijn-winkel. Albert Heijn zorgt, in samenwerking met lokale goede doelen, dat het speelgoed op de juiste plekken terechtkomt. In de winkel kun je vinden voor welk doel jouw winkel cadeau’s inzamelt.

Belangrijk om te weten:

  • geef alleen speelgoed waar jouw kinderen ook blij van zouden worden
  • lever alleen schoon, heel en compleet speelgoed in
  • elektronische speelgoed zonder batterijen inleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge