Magnum lanceert zijn limited edition smaken voor dit jaar!

magnum release the beast

Op het filmfestival in Cannes heeft model Kendall Jenner de nieuwste Magnum Doubles gelanceerd.

magnum kendall jenner

Op de beroemde strandboulevard La Croisette kwamen de sterren samen om te genieten van het vierde opeenvolgende jaar dat Magnum tijdens het Cannes Film Festival een stijlvolle party hotspot had ingericht. Kendall stal de show in een beeldschone jurk met animal print van designer Versace. De inspiratie voor deze opvallende creatie kwam van de Magnum Release the Beast campagne.

De Magnum Double bestaat uit het bekende Magnum ijs, omhuld door een heerlijke laag cacao. Het geheel wordt vervolgens ondergedompeld in een rijke saus en verpakt met de intense krakende Magnum chocolade.

Dit jaar zijn er de smaken Double Chocolate en Double Caramel.

Magnum Double Chocolate
De Magnum Double Chocolate bestaat uit heerlijk chocolade-ijs omhuld door een laag cacao. Deze wordt ondergedompeld in een volle chocoladesaus met een extra dosis premium Magnum chocolade. Het geheel wordt verpakt met een dikke laag van de bekende krakende Magnum chocolade.

magnum double chocolate

Magnum Double Caramel
Met de rijke karamelsaus is de Magnum Double Caramel een bijzonder intense twist op de geliefde klassieker. Het zachte vanille-ijs is omhuld door een laag cacao en vervolgens gedipt in een heerlijke saus van gesmolten karamel. Het geheel wordt verpakt in een premium laag krakende Magnum chocolade.

magnum double caramel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge