Natuur fotowedstrijd voor kinderen van FSC, IVN en Staatsbosbeheer

fsc foto wedstrijd

Kikkers zoeken. Bomen klimmen. Hutten bouwen. De mooiste avonturen beleef je in de natuur. En je kunt er prachtige ontdekkingen doen. Hoe? Kijk goed. Wees muisstil. En wie weet zie je zomaar een eekhoorntje voorbijkomen. Of een edelhert! Samen met duizenden andere diersoorten bewonen zij het Nederlandse bos. Bossen zijn dus niet alleen heel mooi, maar ook superbelangrijk. Daarom verdienen ze veel aandacht!

Daarom organiseert FSC in samenwerking met onder andere IVN en Staatsbosbeheer een echte fotowedstrijd voor kinderen. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en hou je van fotograferen? Stuur dan je mooiste foto in voor de FSC Junior Fotocompetitie. Wie weet win jij een VIP-bezoek aan Apenheul en een digitale camera of één van de andere coole prijzen!

Stuur een foto uit jouw favoriete bos. Laat hiermee je leukste stukje natuur zien. Geen bos in de buurt? Geen zorgen. In het park vind je ook mooie beestjes. En te gekke bomen!

Mail je foto met het thema ‘Bos’ of ‘Park’ voor 8 oktober naar info@fsc.nl o.v.v. FSC Junior Fotocompetitie.
Stuur ook mee:
– Je naam en leeftijd
– De locatie van je foto
– Een korte beschrijving van je foto

De beste tien inzendingen worden eind oktober tentoongesteld op het Wildlife Film Festival Rotterdam. Hier maakt een professionele jury de winnaars bekend. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge