Nieuwe Bridget Jones Film “Bridget Jones’s Baby”draait in de bioscoop!

bridgetjonesbaby

We hebben er na de vorige Bridget Jones-films Bridget Jones Diary (2001) en Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)  lang op moeten wachten maar na 12 jaar is het dan eindelijk zover! Door heel Nederland zijn ladies nights voor de nieuwe Bridget Jones film “Bridget Jones’s Baby”. En vanaf morgen draait de film in de bioscopen.

De film pakt de draad weer op na haar break-up met Mark Darcy. Ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft (zelfs haar gewicht en sigarettenverslaving) en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

bridget-jones-baby-1

 

Is de baby van die ene nacht met haar nog altijd onweerstaanbare ex Mark Darcy (Colin Firth) of toch van die ene keer op dat festival met de sexy, Amerikaanse Jack Qwant (nieuwkomer Patrick Dempsey)? De voorbereiding op een leven als moeder verloopt vol herkenning en absurde situaties. Een geweldige nieuwe rol is er voor actrice Emma Thompson als de droogkomische gynaecoloog Dr. Rawlings.

Kortom weer een heerlijk ouderwetse Bridget Jones film!

Bridget Jones’s Baby draait vanaf deze week in de bioscopen.

bridget-jones-baby

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge