Nieuwe seizoen familie Kruys gaat 27 maart weer beginnen!

familie Kruys

We hebben er lang op moeten wachten, maar 27 maart gaat eindelijk het nieuwe seizoen van de familie Kruys beginnen. Voor wie niet weet waar de serie met o.a. Linda de Mol over gaat, hieronder een korte uitleg.

Bette (Linda de Mol) is styliste van de sterren. Ze lijkt een prachtig leven te leiden, maar diep van binnen is ze een onzekere single vrouw die op zoek is naar liefde en erkenning. Ze heeft zelf maat 40/42 en is daarom stiekem verschrikkelijk jaloers op haar size-zero clientèle.

Kirk (Rop Verheijen) is een gevoelige, lieve homoseksuele man die het op zijn veertigste al lang en breed als acteur gemaakt had moeten hebben. Hij is de broer van Bette. Hij zit thuis met een burn-out en komt niet meer aan de bak als acteur. Elke auditie begint namelijk met een paniekaanval. Gelukkig heeft Kirk een welgestelde echtgenoot: Morten (Frederik Brom) maar die neemt het niet zo nauw met trouw.

Thomas (Hans Dagelet) is de vader van Bette en Kirk. Hij is een bekende schrijver en geniet van zijn succes. In alle opzichten: feesten, drank, drugs, vrouwen… Het feit dat Kirk homo-seksueel is en zijn dochter single en kinderloos vindt hij jammer: hij was graag een leukere opa dan vader geworden. Gelukkig is daar de Roemeense Ruxandra (Elise Schaap), voor hem de ideale vrouw: knap, sexy, jong, gewillig, dienstbaar.

Vanaf 27 maart elke zondag om 21.30 uur op RTL4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge