Nutella festival in Amsterdam op 16 juli!

nutella festival

Wat begon als een grap, is inmiddels nu toch echt serieus geworden! De initiatiefnemers wilden een echt Nutella Festival houden. Amsterdam is de eerste stad in Europa waar dit plaats gaat vinden. Het Stadspodium in Amsterdam Westpoort wordt op 16 juli 2016 omgetoverd tot een Nutella-walhalla waar liefhebbers kunnen genieten van de meest ondenkbare Nutella creaties.

Tijdens een nachtelijk broodje Nutella kwam oprichter Akie Hamam op het ludieke idee om een festival te organiseren rondom de hazelnootpasta. Wat is er dan te doen? Ongeveer wat je ervan verwacht. Nutella eten. In alle mogelijke varianten. ‘Er zijn zoveel combinaties mogelijk, meer dan honderd’, zegt initiatiefnemer Aki.

Geïnspireerd door De Parade en De Rollende Keukens, moet het festival een zomers dagje uit worden voor jong en oud. Naast de talloze foodtrucks, zijn er live acts, bands, dj’s, een zweefmolen en uiteraard Nutella verassingen in overvloed. Ook de hartige foodie wordt bediend; er worden ook eetwaren zonder Nutella verkocht.

Het Nutella Festival vindt plaats op zaterdag 16 juli van 11:00 uur tot 23:00 uur op het Stadspodium terrein, Turbinestraat 12 in Amsterdam.

Ze hebben via hun facebookpagina Nutellafestival al 7.100 aanmeldingen ontvangen.

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via eventim.nl.

nutella festival amsterdam 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge