Patricia Paay in Say YES to the DRESS

 

patricia-paay-syttd

Patricia Paay zou twee weken geleden getrouwd zijn met haar nieuwe vriend Robbert Hinfelaar. Het blijft een beetje een mysterie of dit ook echt gebeurd is, wat we wel kunnen verklappen is dat ze te zien is in een aflevering van de Nederlandse versie van Say YES to the DRESS!

De afleveringen van het programma werden in september al opgenomen, voor de trouwplannen van Patricia Paay bekend waren. Gisteren bracht ze het goede nieuws zelf naar buiten.

“Toen ik in Amerika en Engeland woonde keek ik altijd naar Say Yes To The Dress. Ik heb ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd door het programma. Welke vrouw wil nou niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden? Ik was op zoek naar een bijzondere jurk die niet spierwit is en die heb ik gevonden. Hij is prachtig en ik kan niet wachten om deze te dragen“, aldus Patricia.

Randy Fenoli was onder de indruk van de 65-jarige bruid. Hij onthult: “Ze kwam binnen met de wens voor een simpele, ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos uiteindelijk een bruidsjurk die over-the-top is, net als haar persoonlijkheid”.

Patricia zal de trouwjurk pas dragen in 2017, wanneer er een groot feest gepland staat voor familie en vrienden. De aflevering met Patricia is dinsdag 22 november om 20:00 uur te zien bij TLC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge