Restaurant tip – Strandpaviljoen Buiten in Scheveningen

buiten in scheveningen

Strandpaviljoen Buiten is één van de laatste strandtenten aan het Zwarte Pad op het Scheveningse Noorderstrand. Door z’n ligging is Buiten minder toeristisch en druk dan de beachclubs aan de boulevard. De sfeer is ontspannen en gezellig, met een inrichting die gekenmerkt wordt door steigerhouten meubelen, kleurige kussens en veel loungeplekken om te relaxen met fijne muziek op de achtergrond. Bovendien is er bij Buiten iedere maand een feest met livemuziek en op mooie zondagen draait er een dj op het terras. Voor goed eten ben je hier ook aan het juiste adres, want op de kaart van Strandpaviljoen Buiten staan veel gezonde, biologische en vegetarische gerechten. En dat zeven dagen per week, want Buiten is tijdens het strandseizoen altijd open!

Biologische kaart 
Van ontbijt tot lunch, van heerlijke tapas en borrelhappen tot diner en desserts, bij Buiten zit je altijd goed! De invloeden op de kaart zijn van alle landen: je kan hier genieten van tapas, wraps, Aziatische wokgerechten en lekkere appeltaart. Buiten werkt altijd met verse producten en bereidt alles zelf. Daar waar mogelijk wordt gewerkt met biologische en fairtrade producten. En de vis uit de Noordzee is hier altijd duurzaam gevangen. Heb je niet zo veel honger maar wil je toch lekker ontspannen, dan biedt de drankkaart je veel lekkers. Geniet van een heerlijke mojito, biologische thee of één van de vele biersoorten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de trouwe viervoeter: zelfs voor hen staat er iets lekkers op de kaart!

Livemuziek
Bij Buiten kun je elke zondag genieten van livemuziek op het terras. De ene keer draait er een dj, de andere keer is er een bandje. En één keer per maand is er een groot strandfeest bij Buiten waar bekendere namen optreden.

Yoga aan het strand
Buiten biedt verschillende sportactiviteiten aan, waaronder raften, suppen, powerkiten en beachgolf. Maar ook een massage of een yogales zijn hier te boeken. In de zomermaanden worden er aan de vloedlijn bij Strandpaviljoen Buiten regelmatig yogalessen gegeven.

bron: http://denhaag.com/nl/locatie/25981/strandpaviljoen-buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge