Rijstwafels net even anders…

Rijstwafels zijn lekkere tussendoortjes, maar heb je het even gehad met die kale wafels, beleg ze dan eens met wat anders. Hieronder een aantal tips.

cb6bc7489009756740d692fee76fe0ad

Mexicaanse rijstwafel. Beleg je rijstwafel met guacamole en salsasaus en een paar blaadjes rucolasla.

507ae0c8ef361c0c3aa821098d04f0da

Rijstwafel met kipsalade. Rijstwafels met zuivelspread besmeren. Sla over rijstwafels verdelen. Kipfilet in schuine plakjes snijden en op rijstwafels leggen. Ceasar dressing erover sprenkelen. Cherrytomaatjes wassen en in vieren snijden en als topping erover doen.

4137dba693a8a1019d11ab7233d763b1

Spaanse rijstwafel. Ovengrill voorverwarmen. Rijstwafels op met bakpapier beklede bakplaat leggen. Beleg met plakken kaas, tomaat en olijven . Tijm, olijf, zout en peper naar smaak erover bestrooien en met olie besprenkelen. Rijstwafels 5 min. onder grill roosteren.

pizza-rice-cake

Pizza rijstwafel. Beleg een rijstwafel met tomatensaus, mozzarella en andere ingredienten die je lekker vindt (gebakken champignons, uien. Zet kort onder de grill totdat de mozzarella smelt.

blueberry-topped-rice-cakes

Blauwe bessen rijstwafel. Meng wat honing en kaneel door ricotta en smeer het op een rijstwafel. Leg er plakjes appel en blauwe bessen (of bramen, bosbessen, etc) op.

e-rice-cake-non-fat-plain-greek-yogurt-berries

Yoghurt aardbeien rijstwafel. Smeer wat griekse yoghurt op een rijstwafel en beleg deze vervolgens met aardbeien en bessen.

rice-cake-mashed-banana-with-choco-almonds

Choco bananen rijstwafel. Prak een banaan op een rijstwafel, giet hier vervolgens chocolade saus overheen. Garneer met amandelen en kokosrasp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge